Onderhoud

Condensoren

Het is voor het resultaat, de levensduur en uw energierekening van het grootste belang om uw condensoren schoon te houden. Dit geldt niet alleen voor uw Dry Age Cabinet maar ook voor al uw andere koeltechnische apparaten.

Vervuilde condensoren lijden tot onherstelbare schade!

Het is altijd verstandig een koeltechnisch onderhoudscontract voor uw apparatuur af te sluiten, breng hier ook uw Dry Age Cabinet onder. Ook wij kunnen onderhoud verzorgen, maar deze leiden door grote afstanden vaak tot onrealistische kosten. Geniet daarom langer van uw cabinet door deze door een betrouwbaar, uw bekend koeltechnisch bedrijf te lat en onderhouden.

Mochten er zich toch onverwachte problemen voordoen dan kunt u, of uw servicemonteur, zich altijd op ons beroepen en zult u daarnaast altijd telefonische of digitale ondersteuning ontvangen.

Contact opnemen

Installatie

Het is van groot belang dat uw Dry Age Cabinet op de juiste wijze geïnstalleerd wordt, zodat deze optimaal kan functioneren en een goede luchtcirculatie heeft. Installeer uw kast dan ook zoals hieronder gedemonstreerd wordt:

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Vragen of Interresse?


HUIDIGE


 Van Weel Koeltechniek werkt volgens de vernieuwde
Leveringsvoorwaarden van de NVKL.

 

Like ons op Facebook!