Voor een Succesvolle Realisatie van uw Koeltechnisch Project:

Van Weel Koeltechniek
Language:   Stay to Dutch   Switch to English

Op zoek naar Dry Age Kasten?

 

Diversiteit

Van Weel koeltechniek levert koel- en vriesinstallaties en airconditioning in alle soorten en maten, van toonbanken en koelcellen tot geavanceerde 25 tons IJsscherf Productie Machines, waarmee wij kunnen voldoen aan al uw wensen en eisen. 

Onderdelen

Onze onderdelen komen van gerenommeerde fabrikanten. Geselecteerd op degelijkheid, effectiviteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Zo kunnen wij u altijd het beste aanbieden. Ook zijn wij maritiem actief voor diverse vlooteigenaren in koude techniek, levering en technische ondersteuning. 

Service

Doordat wij geschoold en gemotiveerd personeel hebben, kunnen wij u professionele service aanbieden die garant staat voor bedrijfszekerheid. Ook na de levering en installatie staan wij 24 uur per dag voor u klaar met onze storingsdienst voor service en onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor wettelijke controles, advisering, bedrijfszekerheid en energie efficientie.

 

Van Weel Koeltechniek staat voor:


 

 

 

 

 

Succesvolle Realisatie

Ons belangrijkste streven is dat uw realisatie ook daadwerklijk realiteit   wordt. U kunt uw kast op maat laten maken om deze volledig te laten intergreren met de omgeving


 

 

 

 

 

Gevariëerde Levering

Bij Van Weel Koeltechniek hebben wij beschikking tot alle type en merken koel -en vriesproducten voor het beste resultaat.

 

 

 

 

 

Service

Wij bieden u ook na installatie een uitstekende service, zo kunt u 24/7 telefonisch of digitaal contact opnemen met specialisten en krijgt u snelle service.


 

 

 

 

 

Onderhoud

Wij voeren standaard onderhoud, revisie en wettelijke controle uit en geven ook proffesioneel advies voor een verlengde levensduur.


 

 

 

 

 

Concurrerende Prijsstelling

Wij bieden iedereen een concurrerende, scherpe prijsstelling. Zie ook onze BIZ aanbieding.


 

 

 

 

 

Duurzame Innovatie

Onze producten zijn duurzaam en energievriendelijk. Zo kunt u niet alleen langer van onze producten, maar ook van de aarde genieten.

 

 

People Planet Profit


Tegenwoordig werken wij volgens het concept van P³ (People, Planet, Profit). Het is belangrijk dat deze factoren in balans zijn en daarom werkt de koeltechniek de laatse jaren steeds meer aan het ‘’planet’’ aspect door middel van strengere milieuregelgeving. Dit zorgt voor milieu-neutrale, duurzame en energievriendelijke installaties. 

 

Openstaande Vacature Koelmonteur

 

Producten


Dry Age Cabinets

Onze specialisatie zit in onze Dry Age Cabinets. We leveren standaard kasten voor elke toepassing maar ook volledige gepersonaliseerde kabinetten om het verrukkelijk malse vlees klaar te maken.

Meer Informatie

MENU

Koelmeubels

Voor stekkerklare meubelen zijn wij wederverkoper van Veld Koeltechniek Groothandel te Groenloo.
Hierdoor kunnen wij een groot assortiment met een goede korting aanbieden. 

Meer Informatie

 

 


Airconditioners

Temperatuur heeft een grote invloed over ons welzijn. Doordat ieder gebied uniek is en wij u het beste product willen aanbevelen kunnen wij persoonlijk langskomen en het perfecte apparatuur samenstellen.

Meer Informatie

 

 


Montague Broiler

De fabuleuze Montague grill combineert gietijzeren gasbranders met keramische infraroodstralers. Goed voor supersnelle bereiding op een temperatuur die tot 1370 graden Celsius kan oplopen. Een steak van 250 gram is klaar in 2 minuten!

Meer Informatie

 

 


Automatisering

Voor onze producten gebruiken we geavanceerde meetapparatuur met ongekende mogelijkheden voor bedienen, registreren en alarmeren.

Meer Informatie

 

 


RVS Werk

Aangezien we veel in de voedingssector werkzaam zijn monteren we veel zaken in RVS. Onlangs is dit uitgebreid met het Mapress Pers Systeem. Nu zijn we in staat om water installaties in RVS uit te voeren met een prachtige uitstraling en ongeëvenaarde hygiënische eigenschappen.

Meer Informatie

 


Vragen of Interresse?

Neem contact op ›


 

Gebruikte Demo Modellen
Met een mooie korting.
 
Meer informatie 

 

 


Van Weel Koeltechniek werkt volgens de vernieuwde Leveringsvoorwaarden van de NVKL.


 

Review us on Google

 

Like ons op Facebook!